Огляд INFIRAY Saim SCL35

01.12.2019

Поява на ринку оптичної техніки чергової новинки INFIRAY Saim SCL35 не залишило байдужими шанувальників інновацій. Прилад безсумнівно сподобався нашим мисливцям, які були довго в пошуку ефективного оптичного пристрою, здатного виявляти і ідентифікувати теплові об'єкти. З першого враження, беручи в руки пристрій, відрізнити його від звичайного тепловізора виявилося не простим завданням. Але все ж розглядаючи склад комплекту, ми виявили в ньому приціл, адаптер для планки з верхнім підставою МАК, шестигранний ключ, кабель зовнішнього живлення з висновком відео і захисний кейс.

 

Нас приємно порадували ергономічна, продумана форма спорядження, його невелика вага і зручність у застосуванні. Експерти відзначили також його універсальність, точніше можливість виявляти точно мети у будь-яких екстремальних ситуаціях. У приладі є потужний тепловізійний датчик, за рахунок чого теплові сигнатури виявляються на дистанції до 2000 м навіть в туманній або задимленій зоні. Також відзначимо, що виробник у цій моделі застосовані самі передові технології, що в результаті дає найвищі показники. Прилад перевищив всі очікування серед бюджетних моделей.

 

INFIRAY Saim SCL35

 

  Особливості роботи спорядження

Для детального огляду представленої моделі наші фахівці погралися з налаштуваннями, склали список важливих параметрів за скромну думку та рівнем професіоналізму, здатних підштовхнути до прийняття рішення і зробити правильний вибір для покупки девайса.

В першу чергу, відзначимо, що INFIRAY Saim SCL35 відмінно розпізнає теплові випромінювання від об'єктів на великій відстані, потрапляють в об'єктив. Вся робота проводиться подібно програмного перетворення інфрачервоних випромінювань в зображення, яке бачить людина незалежно від погодних умов і освітлення. До важливих параметрів пристрою, на які слід звернути увагу, відносяться наступні показники:

INFIRAY Saim SCL35Прості і зручні налаштування

Для якісної установки в приладі є всього лише три кнопки на корпусі. Це достатній мінімум для того, щоб швидко і зручно управляти спорядженням. З їх допомогою відмінно настроюється рівень контрасту, колірна палітра на вибір, збільшення, тип і колір сітки та інші параметри.

 

  Портативність

Робочий принцип пристрою заснований на різниці дії температурних режимів на живі і неживі об'єкти. Ключовим елементом виступає вбудований приймач для випромінювань, за допомогою якого утворюється тепловий контур мішені і, попри її віддаленість, вона завжди буде під наглядом. Вражає портативність конструкції, а також проста експлуатація і ергономічний дизайн представленої моделі. Цей прилад стане професіоналам і любителям полювання, та й не тільки, відмінним помічником для проведення нічних спостережень. У цьому сприяє висока якість зображень з регулюванням різкості і потужний алгоритм matrix з вбудованим детектором IRay, які також забезпечують автоматичне поліпшення контрастів і ієрархічне посилення. Наявність таких елементів дозволяє швидко виявляти цілі.

 

Дизайнерської родзинкою виступає простий, зручний і зрозумілий інтерфейс. Зокрема, ми звертаємо увагу на оригінальний напівпрозорий фоновий дизайн меню, дизайнерське виконанням іконок, що перешкоджає проблеми з окколюзией.

 

Ергономічність і ударостійкість

Високі параметри удароміцності забезпечені в корпусі пристрою міцними матеріалами, що збільшують термін експлуатації. А невелика вага і компактний розмір сприяють легкості проведення роботи на відкритому повітрі без напруження рук довгий час. Комфорт і зручність забезпечується також за допомогою ергономічного бездротового пульта дистанційного керування в поєднанні з вбудованим модулем Bluetooth. І подивіться на той факт, що в приладі функція Ultraclear - ультраяркого режиму дозволяє отримати велику кількість деталей, а також забезпечує високу чутливість. Всі ці елементи дозволяють використовувати пристрій сильна злива, снігопад і при інших несприятливих умовах роботи. Легкий монтаж пристрою також додає гідності представленої моделі приладу, який стане ідеальним вибором затятих шанувальників екстремальних видів спорту і полювання.

 

  Низьке енергоспоживання

Всі функції в приладі утримуються не менше чотирьох годин при постійному спостереженні лише двома батарейками типу CR123A. Заощадити заряд пристрою і безпосередньо нерви користувача допоможе відключення дисплея, а також наявність зовнішнього акумулятора або ж використання звичайного павербанка. І кілька слів хотілося ще раз сказати про компактності прицілу, який на думку багатьох експертів, зустрічається не так часто. Вага приладу дорівнює вазі з невеликою діагоналлю двох смартфонів. І не даремно в ньому є функція перемикання в режимі тепловізор.

Відмінна картинка і оптичні властивості

Як і інші моделі тепловізорів iRay - SCL35 має фірмову матрицю на снові оксиду ванадію за технологією будови. Такі сенсори раніше використовувалися тільки в оптиці, призначеної для виявлення об'єктів на наддалеких відстанях. Сьогодні ж така техніка доступна усім любителям і шанувальникам полювання. Розібратися з настройками і функціоналом не складає труднощів навіть новачкам, так як органи управління відображені зрозумілими піктограмами. І відзначимо, що наявність різноманітних колірних палітр дозволяє підбирати вигідні кольору для ефективності спостереження. Підвищена яскравість дасть можливість отримати насичені, чіткі зображення в будь-яких умовах, а доповнення функції PiP не тільки збільшує область на екрані, але відмінно збереже поле огляду. Кратність збільшення з великим діапазоном забезпечує комфортні умови полювання як на великі, так і невеликі дистанції, складаючи 2-8х. Користувачі можуть виявляти цілі на відстанях більше одного кілометра.

 

Міцний, надійний девайс не більше 400 грам ваги володіє високою стійкістю до віддачі великих калібрів. Він володіє рядом позитивних переваг, багатофункціональністю, а тому не залишить байдужим прихильників полювання, в тому числі чоловіків, обрали активний спосіб життя і військових людей.

INFIRAY Saim SCL35

 

ОРИГИНАЛ Появление на рынке оптической техники очередной новинки INFIRAY Saim SCL35 не оставило равнодушными поклонников инноваций.
icon_callback icon_teleg icon_viber